Tips & inspirasjon

.

Besøk oss på Bygg Reis Deg 18.-21. oktober på Lillestrøm

BRD_rd_dato
18. – 21. oktober møtes norsk byggebransje til storsamling på Bygg Reis Deg i Lillestrøm.  I over 60 år har Bygg Reis Deg vært Norges viktigste møteplass for byggenæringen og for kunder som ønsker å både bygge hus eller pusse opp sin eksisterende bolig. Vi i Systemhus er i år sterkt representert på Bygg Reis Deg. Sammen med flere av våre søste...
Fortsett lesing

Fra prospekt til bruk av boligen

Fra prospekt til bruk av boligen

Noen praktiske råd og tips fra Astma- og Allergiforbundet du bør tenke på i forbindelse med planleggingen, og når du har flyttet inn i ny bolig.

Fortsett lesing

Hvilken farge skal huset mitt ha?

Hvilken farge skal huset mitt ha?

​Dette er et spørsmål mange stiller seg når de skal bygge hus. Eller gjør vi egentlig det? Dette er kanskje det eneste vi ikke vurderer? For det er jo egentlig bare to farger å velge mellom? Hvitt eller grått? Eller kanskje trepanel som gråner? Men er vi alle personer som ønsker oss fargeløse hus? Eller føler oss hjemme i det grå eller hvite?

Fortsett lesing

Systemhus søker nye ansatte

systemhus-helen-and-hard
Er du vår nye kollega ? ​Systemhus er i sterk vekst og nå trenger vi flere dyktige kollegaer. Systemhus er Norges eldste boligkjede og har levert over 50.000 boliger over hele landet. Kjeden består av over 100 dyktige forhandlere som jobber med eneboliger og større boligprosjekter. Hovedkontoret er i Bodø. Der sitter det rundt 35 ansatte fra Mester...
Fortsett lesing

Utleiedel i ditt Systemhus?

utleiedel_bolig

Mange av modellene fra Systemhus kan leveres med utleiedel. Noen har dette planlagt fra arkitekten, andre kan tilpasses etter deres ønsker. 

Fortsett lesing